Griezmann vol ser més decisiu al Barça
Antoine Griezmann, titular indiscutible en el Barça de Quique Setién
Barça

El rendiment de Griezmann, sota lupa

El francès i Messi són els únics davanters que han estat sempre titulars en la represa de la Lliga, però és l'únic atacant que no ha vist porteria

Laura BruguésActualitzat

Griezmann s'ha quedat sense marcar en el dos partits que ha jugat el Barça després de l'aturada pel coronavirus. Ell i Messi són els únics davanters que han estat sempre titulars en la represa de la Lliga, però el francès és l'únic atacant, que sortint d'inici, no ha vist porteria. A Mallorca, Braithwaite i Messi van marcar. Contra el Leganés, Ansu Fati va obrir el marcador i Messi va sentenciar. I quan Griezmann va poder marcar, el VAR l'hi va anul·lar. La posició ideal per a un millor rendiment del francès al Barça és motiu de debat. A Mallorca, va situar-se a la banda i dimarts, al centre. Setién va explicar ahir que "no li proposem mai que jugui estrictament a la banda". "Tot i jugar a la banda, sempre té tendència a venir cap endins, fa moltes desmarcades", ha afegit el tècnic del Barça.

El francès ha estat titular indiscutible tant amb Valverde com amb Setién. És el jugador del Barça que ha disputat més partits (39), sempre titular excepte en tres duels i és el segon de l'equip amb més minuts, 3.098. Setién va dir dilluns passat que "Griezmann és indiscutible".

Tot i que encara no ha marcat després de l'aturada, Griezmann manté el rang de segon màxim golejador del Barça, amb 14 dianes, ara empatat amb Suárez.

 

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut