Una acció del partit entre CSKA i Zalgiris (Foto: EFE)
Eurolliga

El rellotge de possessió juga una mala passada al Zalgiris contra el CSKA

En l'últim minut de partit, el cronòmetre de possessió va restar, de forma sorprenent, 5 segons a un atac de l'equip lituà, que va acabar esgotant aquella possessió i va perdre el partit a la pròrroga

La jornada d'Eurolliga ha estat marcada per un greu i sorprenent error en l'últim minut del partit entre el CSKA rus i el Zalgiris lituà. El colíder de la competició perdia 81-84 a casa i, en un atac visitant, un error del cronòmetre va perjudicar l'equip de Kaunas, que va acabar perdent el partit.

Després d'un triple de Sergio Rodríguez, els lituans van començar un atac amb superioritat en el marcador, però quan li restaven 18 segons de possessió el cronòmetre va passar automàticament als 13 segons restants. El Zalgiris va acabar perdent la possessió i, en el següent atac local, un altre triple de Sergio Rodríguez va posar l'empat al marcador.

El partit va acabar amb victòria de l'equip local per 99-97 després de la disputa d'una pròrroga.

El CSKA, que suma vuit victòries en vuit partits a l'Eurolliga, ja es va veure involucrat en un incident similar quan, en el partit contra el Darüssafaka, el marcador va sumar un punt a l'equip rus sense haver anotat. Finalment, l'Eurolliga va restar un punt al CSKA en el resultat oficial del partit, que va acabar 79-75.

El president del club rus, Andrey Vatutin, ha firmat un comunicat on es disculpa pel que considera un "error involuntari". Vatutin ha defensat l'honor del club i ha assegurat que l'operador del rellotge "nega qualsevol acció en el moment de l'incident".