Lliga de Campions

Solari: "El Reial Madrid, quan cau, sempre es recupera"

El conjunt madridista afronta la visita a l'Olímpic de Roma amb cinc baixes: les dels lesionats Keylor Navas, Nacho, Álvaro Odriozola, Sergio Reguilón i Casemiro

Actualitzat

La Champions tornarà a ser aquell territori on el Reial Madrid intenta curar els mals de la Lliga. Després del naufragi d'Ipurua, l'equip blanc és sisè, darrere de l'Espanyol i empatat a punts --20-- amb el Girona. Tot i el canvi d'entrenador, els problemes en defensa continuen.

El conjunt madridista ja és a Roma, on aquest dimarts es juga el liderat del grup. Solari té per a aquest partit cinc baixes: les dels lesionats Keylor Navas, Nacho, Álvaro Odriozola, Sergio Reguilón i Casemiro. En canvi, torna a la convocatòria Mariano, que no va ser a Eibar.

El tècnic blanc, Santiago Solari, ha fet la seva roda de premsa prèvia al partit i ha demanat passar pàgina el més aviat possible de la derrota de lliga a Eibar.

"El partit d'Eibar va ser dur, però ja va passar, ho hem analitzat, l'hem xerrat, tractarem de millorar el que devem, però de la mateixa manera que els quatre partits guanyats anteriorment. Amb aquest hem de fer el mateix, és un altre partit. Som a Roma, a l'Olímpic, en una altra competició. La nostra atenció és demà."

Solari també ha insistit que l'equip ha d'honrar la història del club en la màxima competició europea.

"Cal fer un partit com sempre a la Champions' per estar a l'altura de la nostra història en aquesta competició. Una cosa fàcil de dir però al mateix temps també difícil. En els seus 116 d'història, el Madrid ha hagut de passar moltes proves de foc, i quan cau sempre es recupera; per això és el més guanyador de la història del futbol."

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut