Martin Odegaard en una imatge d'arxiu quan jugava al Reial Madrid (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid vol recuperar Martin Odegaard aquesta temporada

Tot i que havia pactat amb la Reial Societat una temporada més de cessió del noruec, el Madrid vol fer canvis al mig del camp

Actualitzat

El Reial Madrid comença a prendre decisions de futur un cop païda l'eliminació a la Champions a mans del Manchester City. Si dilluns van acordar la cessió de Take Kubo al Vila-real, també van prendre una decisió sobre l'altra gran perla que tenen cedida. Martin Odegaard, que ha fet una gran temporada a la Reial Societat, tornarà a la disciplina blanca tot i que els dos clubs havien pactat un segon any de cessió. 

Zinédine Zidane vol sacsejar la línia del mig del camp, i el club veu Odegaard preparat per fer el salt a un equip candidat a guanyar tots els títols. El jove talent escandinau, de 21 anys , va arribar al club l'any 2015 amb només 16 anys. Després de passar pel segon equip, on ja va estar a les ordres de Zidane, l'internacional noruec va anar encadenant cessions des del 2016 al Heerenven, al Vitesse i la temporada passada a la Reial Societat. Amb l'equip basc, Odegaard va mostrar la seva maduresa sent el motor ofensiu de l'equip. En 28 partits en totes les competicions, va marcar 7 gols i va repartir 8 assistències.   

Anar al contingut