Zinedine Zidane vol evitar l'excés de confiança
Futbol

Zidane, sobre les crítiques al Reial Madrid: "Ni em molesta ni m'estranya. Cadascú opina el que vol"

El Reial Madrid vol posar-li el llacet al títol de Lliga. Aquest dilluns s'enfronta al Granada

Sebas GuimActualitzat

El Reial Madrid no podrà ser campió aquest dilluns a Granada. La victòria del Barça a Valladolid ajorna l'opció d'aixecar el títol, com a mínim, a la penúltima jornada de lliga. Zidane segueix demanant la màxima concentració als seus jugadors en aquesta recta final. I evita fet qualsevol tipus de càlcul:

"No fem comptes ni pensem en els tres partits que ens queden. Centrem tota l'energia, únicament, en el partit contra el Granada."

L'entrenador del Reial Madrid també ha assegurat que no li molesten les crítiques que hi ha, per la polèmica que han generat les actuacions arbitrals.

"Ni em molesta ni m'estranya. Cadascú opina el que vol. Nosaltres estem obligats a demostrar que som bons, en cada partit que juguem."

De cara al partit que els blancs jugaran a Los Cármenes, Zidane té dubtes a la davantera, ja que Karim Benzema arrossega una petita sobrecàrrega muscular. A banda de Courtois, el francès és l'únic jugador del Reial Madrid que ha estat titular en tots els partits després de l'aturada de la Lliga.

El Madrid, que recuperen Sergio Ramos i Carvajal, vol mantenir-se fort en defensa. No ha encaixat cap gol en els últims cinc partits i en els vuit últims, des que va es va reprendre el campionat, només n'han encaixat dos.

Anar al contingut