Futbol

El Reial Madrid visita aquest dimecres el camp del Liverpool sense Bale, Ramos ni Coentrao

El Reial Madrid visita aquest dimecres el camp del Liverpool. Els blancs han arribat a terres angleses sense Bale, Ramos ni Coentrao. Mentrestant, l'Atlètic de Madrid rep el Malmö suec amb la baixa segura de Gabi.

Actualitzat

El Reial Madrid ha arribat a Liverpool per enfrontar-se aquest dimecres amb l'equip anglès en la tercera jornada de la Lliga de Campions. L'expedició madridista ha tingut un vol molt mogut per culpa del mal temps, i és que s'han registrat ratxes de vent de més de 100 quilòmetres per hora en el moment de l'aterratge.

Els blancs han viatjat sense tres dels seus jugadors més importants. Gareth Bale és baixa per a aquest partit per culpa d'uns problemes musculars. Ancelotti tampoc podrà comptar amb Coentrao, que segueix sense recuperar-se d'un esquinç al genoll. Sergio Ramos, finalment no jugarà, però el més segur és que reaparegui pel clàssic de dissabte contra el Barça.

Els enfrontaments entre tots dos equips porten a la memòria el pronòstic agoserat de Vicente Boluda, president del Reial Madrid, el febrer de 2009, abans d'una eliminatòria Madrid-Liverpool. Va assegurar que el seu equip guanyaria els dos partits (3-0 i 1-2) i que a Anfield a més hi hauria "chorreo" del Madrid. El resultat final va ser 0-1 a Madrid i 4-0 a Liverpool.

L'Atlètic no pot fallar a casa

L'Atlètic de Madrid, per la seva banda, rep el Malmö suec al Vicente Calderón. Simeone no podrà comptar amb Gabi Fernández perquè té una contractura als isquiotibials de la cama esquerra. El tècnic argentí està pendent, a més, de les evolucions de Christian Ansaldi i de Tiago Mendes, que tenen lesions musculars. En el grup de l'Atlètic de Madrid, els 4 equips estan empatat a 3 punts.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut