El Reial Madrid trenca el "pacte de cavallers" amb l'Atlètic de Madrid
El pacte de no agressió entre tots dos clubs està en hores baixes (REUTERS)
Futbol

El Reial Madrid trenca el "pacte de cavallers" amb l'Atlètic de Madrid

Els darrers fets esdevinguts a Valdebebas indiquen que el Reial Madrid ha posat fi al pacte de no agressió amb els colchoneros

Redacció Esport3Actualitzat

En els darrers anys, els traspassos dels jugadors del planter entre el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid gairebé havien desaparegut. Semblava haver-hi una mena de "pacte entre cavallers" per no tocar jugadors de l'altre club. Però aquest acord no escrit s'ha trencat aquesta temporada.

El 2022 ha estat l'any del planter de l'Atlètic. Onze campionats, entre el masculí i el femení, amb la cirereta de la Lliga Promises, que va culminar en una victòria colchonera sobre el Madrid a la final.

Després d'aquesta temporada triomfal, el club blanc ha acabat amb aquesta "guerra freda" d'una vegada per totes: fa uns dies, el Reial Madrid va tancar el fitxatge de Jesús Fortea, un dels més prometedors laterals del planter de l'Atlètic de Madrid.


Després del fitxatge del jove Fortea, els blancs han fet un pas més. El Reial Madrid i ha incorporat un dels cinc analistes que treballen al cos tècnic de Simeone. Amb aquesta nova incorporació, des de Chamartín tornen a tensar la corda entre els dos clubs.

Les relacions entre Madrid i Atlètic han entrat en una nova fase: la polèmica amb el passadís a l'últim derbi disputat al Wanda o l'absència de felicitacions per part del club blanc-i-vermell pels recents títols de Lliga i Champions del conjunt madridista no deixen de ser senyals d'aquesta mala maror entre dos eterns rivals.

Anar al contingut