Florentino Pérez no veu la raó per la qual han sancionat el Reial Madrid (EFE)
Futbol

El Reial Madrid, tot i la dura sentència que l'exclou de la Copa, segueix entestat en els seus arguments

El jutge únic de competició Francisco Rubio ha desmuntat les argumentacions del Madrid en la sentència que exclou el club blanc de la Copa per alineació indeguda. El Madrid, però, manté les seves raons per presentar un futur recurs

Actualitzat

El Reial Madrid s'ha fet venir bé la dura sentència del jutge únic Francisco Rubio per seguir entestat en els seus arguments davant l'alineació indeguda de Denís Txérixev en la Copa del Rei davant del Cadis.

Després de llegir la sentència que l'elimina dels setzens de la Copa, el club blanc reafirma en un comunicat que "el jutge únic de competició reconeix que la sanció de Txérixev no li va ser notificada personalment", sense admetre que aquesta línia d'argumentació ha quedat desmuntada pel fet que el procediment habitual és que les sancions siguin comunicades als clubs.

Segons el comunicat, la notificació personal de la sanció "és l'única forma perquè la sanció cobri eficàcia, segons estableix l'article 41.2 del Codi Disciplinari. El Reial Madrid es reafirma en els seus raonaments i confirma que presentarà els recursos oportuns amb la seguretat que la resolució final serà favorable al club".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut