Jude Bellingham, el nou crac del Reial Madrid, acomiadant-se dels seguidors del Borussia (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid torna a sobrepassar els 100 milions d'euros amb Jude Bellingham

L'equip blanc dona el primer gran cop de l'estiu i fitxa el prodigi anglès per 6 temporades

Actualitzat

El Borussia Dortmund ha estat el primer d'anunciar el traspàs de Jude Bellingham al Reial Madrid. L'equip alemany percebrà  103 milions d'euros més 30 milions més en variables a canvi del migcampista internacional anglès. A punt de fer els 20 anys, Bellingham firmarà per 6 temporades amb el seu nou equip. D'aquesta manera, el Madrid fa el primer gran cop de l'estiu en el mercat de traspassos i continua apuntalant un equip de futur que acabi de rellevar una generació daurada que ja s'està fent gran. 

Bellingham va debutar amb 16 anys amb el primer equip del Birmingham i ja des d'aleshores va concitar l'interès dels principals equips europeus per la seva visió de joc. El va convèncer el Borussia Dortmund, que el va fitxar l'any 2020, amb 17 anys, a canvi d'uns 30 milions d'euros. En aquestes tres temporades, Bellingham ha jugat 92 partits amb els groc-i-negres, i ha marcat 12 gols. Aquesta temporada ha estat nomenat el millor jugador de la Bundesliga, però va viure la sensació frustrant de no poder ajudar el seu equip a guanyar el títol en una última jornada dramàtica per culpa d'una lesió de genoll.     

El Madrid viurà un estiu força agitat pel que fa a sortides i arribades. De moment, ja s'ha confirmat la marxa de jugadors com Benzema, Asensio, Hazard i Mariano. Altres jugadors, fins i tot dels considerats titulars, també podrien marxar. Mentrestant, el club blanc valora fer una altra gran inversió per omplir el buit deixat per Benzema i el principal candidat seria un altre internacional anglès: Harry Kane.  

 

Anar al contingut