El Reial Madrid tomba el Bayern de Munic amb un triple de Carroll a tres segons pel final (101-99)

L'equip de Pablo Laso ha estat capaç de remuntar 10 punts de desavantatge en els últims quatre minuts amb un parcial de 20-8 i ha sumat un agònica victòria quan semblava que tenia el partit perdut

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha sumat una agònica victòria contra el Bayern de Munic en un partit que semblava que tenia perdut (101-99). Els blancs, que han sortit molt forts i han anotat 33 punts en un primer quart espectacular, han arribat a tenir un màxim avantatge de 14, amb un Felipe Reyes imparable sota els taulers. El veterà capità del Madrid, als seus 35 anys, està vivint una segona joventut i en només 9 minuts de joc ha anotat 14 punts i ha capturat 6 rebots.

En un duel marcat per l'encert ofensiu de tots dos equips, el Bayern ha reaccionat de la mà del seu base Alex Renfroe, amb un passat no molt llunyà al Valladolid. Entre Renfroe, l'exblaugrana Dedovic, el conjunt de Svetislav Pesic ha reaccionat aprofitant la baixada defensiva dels locals i ha igualat el partit al descans, amb què s'ha arribat amb un sorprenent i inesperat empat a 51 amb un triple sobre la botzina de KC Rivers, campió d'Europa amb els blancs de la temporada passada.

De l'exhibició del Madrid s'ha passat al domini del Bayern, que a base de triples i d'una defensa més pressionant s'ha posat per sobre en el marcador. Al final del tercer quart, els alemanys dominaven per 8 punts (73-81) i han entrat a l'últim període amb tot a favor per assaltar la pista del campió d'Europa.

Contra les cordes, l'equip de Pablo Laso ha tret el seu bàsquet competitiu liderat per la grapa i el talent de Sergi Llull. El Madrid ha anat eixugant minut a minut el desavantatge, el Bayern s'ha bloquejat en atac fruit de la pressió i, en un desenllaç molt emocionat a cara o creu, els blancs s'han acabat emportant el triomf. Jaycee Carroll, amb un triple decisiu a només tres segons del final, ha fet embogir el públic del Palacio després d'una remuntada de deu punts en els últims quatre minuts gràcies a un espectacular parcial de 20-8.