Luka Doncic ha liderat la victòria del seu equip contra el Gran Canària (EFE)

El Reial Madrid supera un lluitador Gran Canària i se situa a un triomf de la final de l'ACB (92-83)

El conjunt de Pablo Laso ha anat a remolc en el marcador durant molts minuts, però ha reaccionat amb un parcial de 22 a 13 en l'últim quart

El Reial Madrid ha hagut de suar de valent i esprémer tot el seu talent ofensiu per derrotar l'Herbalife Gran Canària per 92 a 83 en el segon partit del "play-off" de semifinals de la Lliga ACB. Els blancs han reaccionat en l'últim quart i han sentenciat el matx amb un parcial de 22 a 13, i s'han situat a només una victòria de la gran final.

Els canaris han fet un partit molt seriós i han arribat a portar la iniciativa en el marcador fins ben entrat el tercer quart. Però, quan s'han vist contra les cordes, els homes de Pablo Laso han demostrat que són un equip amb molts recursos i han capgirat el resultat advers amb una exhibició ofensiva.

Un cop més, Luka Doncic, MVP de la lliga regular, ha liderat la victòria del seu equip amb una actuació molt completa (14 punts, 7 rebots i 7 assistències). Ara, la sèrie es traslladarà al Gran Canària Arena, on els de Luis Casimiro estaran obligats a guanyar els dos partits a la seva pista per mantenir opcions de donar la sorpresa.