El Reial Madrid supera el Santos Laguna mexicà (2-1) en el quart amistós de pretemporada

El Reial Madrid ha aconseguit un nou triomf en la seva gira americana, aquest cop davant el Santos Laguna mexicà (1-2), amb gols de Xabi Alonso i de Khedira.

El Reial Madrid ha aconseguit un nou triomf en la seva gira americana, aquest cop davant el Santos Laguna (2-1), en partit jugat a Las Vegas. Xabi Alonso i Sami Khedira han signat els gols del triomf blanc davant el campió mexicà, que compta a les seves files amb el català Marc Crosas, i que durant molta estona ha tractat de tu a tu l'equip de José Mourinho.

Per l'equip blanc han començat a destacar ja els jugadors que van participar en l'Eurocopa. Així, Xabi Alonso ha avançat els de Mourinho en el minut 14 en aprofitar una centrada d'Álvaro Arbeloa. Però al 25 l'equatorià Cristian Suárez s'ha quedat sol davant Iker Casillas després d'una bona passada de Ludueña i no ha fallat en la definició.

El Reial Madrid ha incrementat el seu domini en la segona meitat i ha aconseguit el gol del triomf en un rebot afortunat que ha propiciat el gol de cap de Khedira, a falta de vint minuts pel final.

El gironí Marc Crosas, format als equips inferiors del Barça i que juga amb el Santos Laguna des de la  temporada passada, ha sortit en aquesta segona meitat. També ho ha fet, en aquest cas pels blancs, Karim Benzema, protagonista d'algunes de les millors jugades del partit.