Els blancs han caigut a Istanbul en un duel molt disputat (EFE)

El Reial Madrid sucumbeix davant del Fenerbahçe a Istanbul (65-63)

Els homes de Pablo Laso han tingut opcions d'emportar-se la victòria en un final de partit molt ajustat, però han acabat caient a Istanbul

El Reial Madrid ha caigut per 65 a 63 en un partit molt disputat davant del Fenerbahçe (65-63).

Els turcs, per mitjà d'una gran defensa i de l'encert en el llançament, han encadenat un parcial d'11 a 2 al final del primer període que els ha permès aconseguir un avantatge de 10 punts en els primers deu minuts (22-12).

Els homes de Pablo Laso han reaccionat en el segon període i, després d'una antiesportiva de Guduric, han trenat 8 punts consecutius que han permès als blancs apropar-se en el marcador i arribar al descans amb empat 32.

Gustavo Ayón ha estat un dels homes importants del Reial Madrid a la sortida del descans, però les tècniques per protestar a Pablo Laso i a Llull, que ha acabat expulsat, han estat clau per tancar el tercer període amb un desavantatge de 4 punts (48-44).

En un final d'infart amb constants anades i vingudes en el marcador, el Fenerbahçe s'ha mostrat molt sòlid i ha encadenat un parcial de 7 a 0 per tancar el duel (65-63).

Amb aquesta derrota, el Reial Madrid tanca la primera volta de la màxima competició continental en la segona posició amb 12 victòries i 3 derrotes, mentre que el Fenerbahçe és el líder indiscutible, amb 14 triomfs i 1 sola derrota.