Sergi Llull, amb 23 punts, ha doblegat la resistència del Darussafaka (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid sua per derrotar el Darussafaka i l'Olympiacos es desfà de l'Anadolu

El jugador menorquí, màxim anotador del partit amb 23 punts, ha liderat la treballada victòria dels blancs en el primer partit del "play-off" de quarts de final.

El Reial Madrid ha hagut de suar de valent per derrotar el Darussafaka per 83 a 75 en el primer partit del "play-off" dels quarts de final de l'Eurolliga. Els turcs, que han fet un molt bon inici de partit, han oposat més resistència de la prevista, però han acabat cedint davant de Sergi Llull, el jugador més desequilibrant i decisiu del bàsquet europeu. Al descans, el Darussafaka ha arribat amb un punt d'avantatge en el marcador (36-37), però, en la represa, els blancs han reaccionat liderats per Llull, que ha estat el màxim anotador del duel amb 23 punts.

L'Olympiacos ha guanyat amb claredat el primer partit contra l'Anadolu per 87 a 72, que ha començat molt fluix i ja ha donat un avantatge clar als locals des del primers minuts. Al descans, els grecs guanyaven d'onze punts, 42 a 31, i en el tercer quart han matat el partit. El 67 a 50 era ja impossible de salvar per part dels turcs, tot i les bones accions de Thomas i Honeycutt, els únics jugadors de l'Anadolu que s'han salvat. El millor de l'Olympiacos ha estat Mantzaris, autor de 14 punts. Els grecs, doncs, mantenen el factor pista.