El Reial Madrid s'estrena amb golejada davant Los Angeles Galaxy (1-4)

El Reial Madrid ha iniciat la pretemporada guanyant l'amistós que l'enfrontava a Los Angeles Galaxy de David Beckham a la gira americana (1-4). Els de Mourinho han dominat el partit des del començament i en el minut 30 ha estat una de les noves incorporacions, l'exespanyolista José Callejón, qui ha obert el marcador. L'equip californià pràcticament no ha posat en perill la porteria de Casillas. Abans del descans, Joselu ha marcat el segon. A la represa, Cristiano Ronaldo, després d'una jugada personal amb un fort xut, i Benzema han posat el 0 a 4 en el marcador. Cristman ha marcat l'únic gol dels Galaxy en el minut 66.

En el Reial Madrid han debutat tres dels nous fitxatges per la temporada 2011-2012, i ho han fet amb bona nota: Callejón ha obert la llauna, Varane ha complert a l'eix de la defensa els 45 minuts que ha jugat i Coentrao ha estat fins i tot escollit com a millor jugador del partit.