Primera

El Reial Madrid s'encalla a Balaídos i cedeix l'empat davant del Celta (2-2)

Un gol de Maxi Gómez al minut 82 ha esguerrat la victòria al conjunt blanc, que es manté en el quart lloc de la classificació, a 16 punts del Barça, però amb un partit pendent per jugar

Sebas GuimActualitzat

Sense Ramos ni Carvajal, el partit contra el Celta posava a prova la defensa del Reial Madrid, en el retorn a la Lliga després de la golejada en el Clàssic. Iago Aspas ha estat un corcó en l'atac del Celta. El perill local sempre ha passat per les seves botes. El primer avís ha acabat amb una pilota estavellada al pal. I en el segon, ha arribat el gol dels gallecs, després d'una assistència del mateix Aspas a Daniel Wass, que no ha perdonat.

Amb el marcador en contra, el Madrid ha reaccionat. Dos gols de Gareth Bale en 110 segons han capgirat el marcador. El davanter gal·lès, recuperat totalment de la seva lesió i en plena ratxa golejadora, ha aprofitat dues bones passades de Kross i Isco.

Casemiro podria haver estat expulsat, poc abans del descans, per un cop de colze sobre Hugo Mallo, però l'àrbitre aragonès Jaime Latre només li ha mostrat una targeta groga.

En la segona part, el Celta ha recuperat el domini del partit i les ocasions de perill han acabat donant els seus fruits. El primer ha estat un penal de Keylor Navas sobre Aspas, que el porter costa-riqueny ha aturat al davanter del Celta. El segon ha suposat el 2-2 de Maxi Gómez, després d'una genial passada de Wass, en el minut 82.

Des d'aquell moment i fins al final del partit, Aspas ha reclamat un penal de Marcelo i Lucas Vázquez ha tingut el 3-2, però Rubén Blanco ha evitat que el marcador tornés a canviar. En un partit esbojarrat, el Reial Madrid segueix allunyant-se més del títol de Lliga.

Zidane, "emprenyat" després de l'empat

Després del partit, l'entrenador blanc ha comparegut en roda de premsa i ha reconegut que ell i els seus jugadors marxen tocats de Vigo

"Hem parlat entre nosaltres i estem emprenyats, jo el primer"

Sobre quines han estat les causes que han provocat el desenllaç del partit, l'entrenador blanc admet que n'hi ha diverses:

"Hem d'analitzar-ho en profunditat. Hem tingut moltes pèrdues de pilota. Avui hem tingut problemes amb la sortida de la pilota. Hem fet una mala segona part"

En tot cas, Zidane s'ha esforçat a remarcar que l'equip està "físicament bé" i ha explicat que en acabar el partit Florentino Pérez ha passat pel vestidor per animar els jugadors.