El Reial Madrid segueix barallat amb el gol i empata amb la Reial Societat (0-0)

El campió de Lliga es deixa dos punts a Sant Sebastià en la seva estrena de la temporada 2020-21

Xavi TorresActualitzat

El Reial Madrid, ple de baixes -Hazard, Isco, Asensio, Militao, Lucas i Mariano-, només ha sumat un punt en la seva estrena en la Lliga 2020-21. Aquesta nit ha empatat a 0 al Reale Arena davant d'una Reial Societat que també ha hagut de jugar sense alguns dels seus habituals titulars -Willian José, Zubeldia, Zaldúa i Illarramendi-.

En la primera part els homes de Zinedine Zidane han controlat la pilota, però han estat poc profunds. De fet, fins als 13 minuts no han xutat a porta però el llançament de Benzemà ha estat molt innocent. L'ocasió més clara dels campions l'ha tingut Ramos a la sortida d'un córner, però Muñoz, a l'àrea petita, ha evitat el primer gol del partit. L'ocasió més clara, però, l'ha tingut Isak per la Reial Societat, als 43 minuts, quan s'ha quedat sol davant Courtois però no l'ha sabut batre.

A la segona part el domini del Reial Madrid encara ha estat més intens tot i que en la primera jugada, sortint de vestidors, el jove Barrenetxea ha estat a punt de marcar. El seu xut ha sortit massa creuat. La possessió madridista no s'ha traduït en clares ocasions i el partit s'ha tancat amb dues aproximacions interessants de Benzemà (62') i Kroos (68'). Destacar el debut de David Silva amb la Reial Societat -ha jugat la darrera mitja hora del partit- i el dels joves Marvin Park i Sergio Arribas -tots dos campions de la darrera edició de la Lliga de Campions juvenil-, amb la del Reial Madrid.