Futbol

El Reial Madrid salva un empat davant el València al minut 94 (1-1)

Karim Benzema ha igualat el marcador en la rematada a la sortida d'un córner en l'últim sospir del partit quan semblava que els tres punts es quedarien a València

Cristina BusquetsActualitzat

El Reial Madrid ha salvat un empat a Mestalla al minut 94. Els blancs no han tingut el seu millor dia i lluny de mostrar la seva millor versió han anat de més a menys fins que, al minut 78, Carlos Soler ha fet fel gol que deixa els tres punts a València. Llavors als de Zidane els han agafat les presses i quan semblava que els tres punts es quedaven a València, en un servei de córner al minut 94, Benzema ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d'una primera rematada de cap de Courtois que havia pujat a la porteria xé per ajudar als seus companys.

El Madrid visitava Mestalla amb l'objectiu de sortir-ne amb el liderat de la Lliga. Zidane, amb un ull posat al clàssic, ha reservat Casimiro. El conjunt blanc ha asfixiat el València en els primers minuts. Jaume Domènech ha salvat el seu equip de les envestides inicials dels madrilenys. El porter valencià ha desviat el xut de Valverde. Més tard ha allunyat el tir de Kross i ha vist com la rematada de Benzema marxava pel lateral de la xarxa. Una paret entre Modric i Benzema ha acabat amb un xut desviat del croat. A mesura que ha avançat el partit, el conjunt de Celades ha frenat el domini del Madrid. I fins i tot, abans del descans han pogut marcar. Ferran Torres ha guanyat la partida a Varane i Courtois però ha acabat enviant la pilota per sobre del travesser.

A la represa, el mateix Ferran Torres ha tornat a tenir el gol. Courtois l'ha evitat tapant bé l'arribada de l'extrem valencià. Els locals han anat reduint el Madrid que ha perdut fluïdesa. Buscant la reacció, Zidane ha fet entrar Bale i Vinícius que no han pogut frenar el València. Carlos Soler ha aprofitat la passada enrere de Daniel Wass per obrir el marcador. El Madrid apel·lant l'heroica ha trobat el gol en l'última jugada. Fins i tot, Courtois ha pujat a rematar. El francès ha posat a prova Jaume Domènech. El refús del porter local ha caigut als peus Garay que ha acabat regalant la pilota a Benzema que ha empatat. El clàssic arriba amb Barça i Madrid empatats a punts.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut