Jordan Mickey ha passat la revisió mèdica amb el Reial Madrid (@RMBaloncesto)
Bàsquet

El Reial Madrid reforça el joc interior amb el fitxatge de Jordan Mickey

El pivot nord-americà, de 25 anys i 2,03 metres, arriba al conjunt blanc procedent del Khimki rus

Actualitzat

El pivot nord-americà Jordan Mickey, procedent del Khimki rus, jugarà les dues pròximes temporades al Reial Madrid de bàsquet, ha confirmat aquest dilluns el club blanc. "El Reial Madrid CF ha arribat a un acord amb Jordan Mickey, pivot procedent del BC Khimki. El jugador queda vinculat al club durant les properes dues temporades, fins al 30 de juny del 2021", segons informa el club blanc.

El jugador de Dallas, de 25 anys i 2,03 metres, ha estat un dels jugadors interiors amb una mitjana de punts per partit més elevada en la passada Eurolliga (14,21), a més del segon màxim anotador del conjunt rus en la competició, només per darrere d'Alexei Shved.

Mickey es va formar a la Universitat Estatal de Louisiana (LSU), la mateixa que Shaquille O'Neal, i tots dos són els dos únics jugadors de la història d'aquest centre que superen els 100 taps en una temporada. A la Lliga de Desenvolupament Nord-americana (NBDL) va liderar aquest apartat amb una mitjana de 3,9 per partit.

Va ser triat en el lloc 33 del draft de 2015 per Boston Celtics, i va viure les seves dues primeres temporades entre l'equip de la NBA i els Maine Red Claws de la NBDL abans d'arribar a Miami Heat en la campanya 2017-18.
ARXIVAT A:
ACBEurolliga
Anar al contingut