Copa del Rei

El Reial Madrid passa per sobre del Llevant (8-0) i té un peu i mig als quarts de final

Els jugadors del Reial Madrid han deixat de banda la polèmica entre Mourinho i Valdano i s'han centrat a golejar el Llevant per 8-0 en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Els merengues, que ja tenen un peu i mig als quarts, han encarrilat el partit ben aviat amb dues dianes de Benzema i una d'Özil. Mou no ha reservat cap jugador, i fins i tot ha forçat la titularitat de Cristiano Ronaldo, que arrossegava una amigdalitis. El crac portuguès ha fet el quart gol abans del descans. Benzema ha completat el seu "hat-trick" en la represa i Cristiano Ronaldo també n'ha fet dos més per no ser menys que el francès. En els últims instants, Pedro León ha fet el vuitè i definitiu.

El Madrid s'ha posat les botes aprofitant les errades dels jugadors del Llevant. En el minut 5, Benzema ha inaugurat el marcador després d'un error de Xavi Torres. Abans dels 10 minuts, qui ha fallat ha estat l'àrbitre, que no ha xiulat una falta de Ronaldo a Cerra en l'inici de la jugada i Özil ha marcat gairebé sense oposició. En el 3-0, qui ha cantat ha estat Cerra, que no controla la pilota i facilita a Benzema una acció clara d'un un contra un. I encara abans del descans, el quart: Marcelo passa en profunditat a Benzema, Ballesteros no calcula bé les distàncies i permet una centrada fàcil per a un gol encara més fàcil de Ronaldo. A la segona part, el mateix. Gairebé de porteria a porteria, Pepe cedeix per Di María, que, amb molta habilitat, ha donat el "hat-trick" a Karim Benzema, molt aplaudit al Bernabéu. En dos minuts, del 72 al 74, Ronaldo ha fet dos gols més, el 6-0 a passada de Di María, i el 7-0 després d'una passada profunda de Benzema. En l'últim minut del partit, i per tancar al golejada, el jove Álvaro Morata, que debutava al Bernabéu, ha estar a punt de marcar, però el refús de Munúa l'ha aprofitat Pedro León.