El Reial Madrid no passa de l'empat i deixa escapar dos punts més al camp del Leganés (1-1)

Jonathan Silva ha avançat els "pepineros" just abans del descans i Benzema ha fet la igualada definitiva en l'inici de la segona part

Sebas Guim / MadridActualitzat

Sense Courtois, Ramos, Vinicius i Kroos però, sobretot, sense res en joc, el Reial Madrid ha hagut de patir de valent a Butarque on no ha pogut passar de l'empat (1-1) contra el Leganés.

Sorprenentment, però, els blancs han tingut la primera ocasió del partit quan, assistit per Isco i després d'un gran control de Marco Asensio, a l'exjugador de l'Espanyol li ha faltat contundència en la definició. L'ocasió ha estat un miratge del que passava sobre la gespa i, a poc a poc, el conjunt de Mauricio Pellegrino s'ha anat fent amb les regnes del partit.

Braithwaite ha disposat d'una gran ocasió de gol, amb un cop de cap, tot sol davant de Keylor Navas. La rematada, però, excessivament forçada, se n'ha anat desviada. La insistència dels "pepineros" ha tingut premi just abans del descans. La inesgotable lluita de Braithwaite per una pilota morta dins de l'àrea, ha tingut la seva recompensa. El davanter danès ha cedit enrere, cap a Jonathan Silva, que s'ha inventat un xut molt obert, dirigit allà on Keylor no hi podia arribar.

Zidane ha espavilat els seus homes durant el descans i en la segona part han sortit al camp disposats a capgirar la situació. Només han trigat cinc minuts a aconseguir la igualada. Després d'una gran assistència de Modric, Karim Benzema ha tornat a demostrar que, ara per ara, és l'únic jugador madridista que evita el suspens. Cuéllar ha rebutjat el xut del francès, però en el rebuig del porter, el davanter visitant ha acabat enviant a gol la pilota. Benzema ha marcat els cinc últims gols que ha fet el Reial Madrid.

Amb l'un a un, el partit ha entrat en una estranya letargia, fins que a deu minuts per al final s'han multiplicat els esdeveniments. En-Nesyri ha marcat en situació de fora de joc. L'assistent del català Medié Jiménez ha encertat aixecant el banderí i el VAR no ha hagut d'intervenir. Poc després, Marcelo ha fet lluir el "Pichu" Cuéllar, que ha evitat el gol.

L'empat no acaba de deixar content ningú. El Madrid torna a perdre dos punts en relació a l'Atlètic de Simeone, en la lluita per la segona posició, mentre que el Lega, ja salvat, es queda sense opcions reals de somiar en classificar-se pels llocs que donen accés a Europa.