Copa del Rei

El Reial Madrid accedeix als quarts de final tot i no passar d'un trist empat contra el Numància al Bernabéu (2-2)

Amb un equip farcit d'habituals suplents a la lliga, el 0 a 3 de l'anada a l'estadi de Los Pajaritos ha convertit la tornada en un tràmit, tot i que els blancs, que s'han classificat per als quarts de final, han tornat a donar una pobra imatge contra un rival de Segona Divisió

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha certificat la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei amb un empat poc brillant contra el Numància (2-2). Amb un equip farcit d'habituals suplents a la lliga i amb només un titular a l'onze inicial, Dani Carvajal, el 0 a 3 de l'anada a l'estadi de Los Pajaritos ha convertit la tornada al Bernabéu en un tràmit, tot i que els blancs han tornat a donar una pobra imatge contra un rival de Segona Divisió.

Amb l'eliminatòria sentenciada, els de Zidane ha sortit amb ganes de reivindicar-se i, en el minut 10, Lucas Vázquez ha fet el primer gol de la nit amb un bon cop de cap sense oposició. Tot i encaixar aquest cop, el Numància ha jugat sense pressió i ha dominat el joc i la possessió durant bona part de la primera part. Fruit del seu domini, els sorians han trobat el premi del gol just abans del descans. Guillermo Fernández ha culminat una gran jugada ofensiva per fer l'empat a un, cosa que ha provocat alguns tímids xiulets de l'afició madridista.

En la represa, el Madrid ha sortit molt més endollat que en els primers 45 minuts i de nou Lucas Vázquez, el jugador més decisiu de l'eliminatòria, ha tornat a avançar el seu equip en el marcador aprofitant un desajust de la defensa numantina.

Els blancs s'han tornat a relaxar en excés i el Numància ho ha aprofitat per tornar a empatar. L'entrada del català Pere Milla ha revitalizat l'atac sorià i, en el minut 82, Guillermo Fernández, amb un gran cop de cap, ha fet l'empat a dos, un gol molt celebrat pels jugadors de Jagoba Arrasate. Un resultat històric per al Numància, que per primera vegada no ha perdut en la seva visita al Bernabéu tot i quedar eliminat per un global de 5 a 2.