Walter Tavares ha imposat la seva intimidació sota els taulers (EFE)
Bàsquet

El Reial Madrid no dona opcions al Barça Lassa i s'apunta la primera victòria de la final (87-67)

Gràcies a una encertadíssima primera meitat, els blancs superen un conjunt blaugrana que ha estat molt lluny del seu millor nivell

Jordi RobirosaActualitzat

Vuit triples en els primers vint minuts, per només un dels blaugrana, han donat un avantatge als locals de 15 punts (47-32) i han acabat decidint un partit que sempre ha dominat l'equip madrileny. Mai els blaugrana han fet la sensació que podrien guanyar aquest partit, tot i que, sobretot en la segona meitat, ho han intentat constantment; endebades, el Madrid ha estat netament superior.

Amb tants jugadors del Madrid encertats –Campazzo, Thompson, Rudy, Llull en la primera meitat- és difícil que qualsevol rival a Europa pugui guanyar-lo; això és cert. Ara bé, resulta incomprensible que Kevin Seraphin estigui fora de la rotació per decisió tàctica, tenint en compte dues coses: que al davant hi ha el duet Ayón-Tavares, i que el seu substitut, Pustovoy, és un jugador que ha jugat poquíssim durant la temporada. És un regal al rival molt difícil d'entendre.

Demà passat, segon assalt. Serà un partit diferent, sens dubte; però molt haurà de millorar el Barça si vol portar la sèrie igualada a Catalunya. I un 2 a 0 en contra, davant d'aquest Madrid, seria pràcticament insalvable.

ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut