Endrick celebrant un gol amb el Palmeiras
Endrick celebrant un gol amb el Palmeiras
Reial Madrid

El Reial Madrid li pispa la perla brasilera al Barça

Els blancs estan a punt de tancar el fitxatge del jove davanter brasiler de 16 anys Endrick amb una operació que arribaria als 72 milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

El fitxatge d'Endrick ja arriba a la recta final i encara no s'ha obert el mercat d'hivern. El Reial Madrid s'ha avançat a tots els grans clubs d'Europa que estaven interessats en el davanter brasiler, i ni els 80 milions que oferia el PSG, ni les declaracions de Xavi demostrant l'interès del Barça per la nova perla brasilera, no han servit per convèncer al jugador. Sembla que el davanter del Palmeiras jugarà de blanc la temporada 2024-25.

El jugador va renovar amb el Palmeiras fins al 2025 amb una clàusula de 60 milions d'euros. Finalment, el Madrid pagarà la clàusula i l'operació es tancarà amb un preu de 60 milions, que amb els impostos podria arribar als 72 milions d'euros. Així ho ha confirmat el prestigiós periodista especialitzat en el mercat de fitxatges de futbol Fabrizio Romano al seu Twitter. 

Florentino Pérez i la junta directiva ja s'han posat en contacte també amb els agents del jugador per tancar l'acord del seu contracte, que segons alguns mitjans podria incloure una clàusula de rescissió "anti- xeics" de 1.000 milions. Els blancs volen tancar-lo com més aviat millor, perquè no hi hagi girs d'última hora com els va passar amb Mbappé. Amb aquest fitxatge el Reial Madrid vol formar un trident totalment brasiler, amb Vinícius i Rodrygo.

No podrà jugar fins al juny del 2024

L'edat del jugador és un problema per al Reial Madrid. La normativa de la FIFA no deixa canviar de continent un jugador fins als 18 anys i com que Endrick ha estat un jugador tan prematur i ha destacat amb només 16 anys, el Reial Madrid s'haurà d'esperar fins a la temporada 2024-25 perquè el jugador porti la samarreta blanca.

El mateix cas que amb Vinícius Jr. i Rodrygo

Amb el fitxatge d'Endrick, Florentino Pérez vol repetir la fórmula que tan bé li ha funcionat amb els casos de Vinícius Jr. i Rodrygo Goes. El Reial Madrid els va fitxar, per un preu força elevat, i amb el temps han acabat tenint un alt rendiment. El del Palmeiras és un jugador diferent que Vini i Rodrygo, que són extrems: juga principalment de davanter centre. Aquesta temporada porta 9 gols i una assistència en 14 partits.

Anar al contingut