Futbol

El Reial Madrid imposa la llei del silenci a l'espera de conèixer les sancions del Comitè de Competició

Avui s'ha de reunir el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de futbol per decidir, entre altres qüestions, si actua sobre els fets del partit de Lliga de dimecres, al Vila-real - Reial Madrid, quan l'equip blanc va acabar amb Sergio Ramos i Özil expulsats, a més de José Mourinho i el seu ajudant, Rui Faría. Els jugadors madridistes, que van encaixar el gol de l'empat als últims minuts, van reaccionar amb nerviosisme i algun va perdre els papers. Pepe va insultar l'àrbitre al túnel de vestidors i també va ser expulsat. Per cert, el Reial Madrid està ofès per l'actuació arbitral en aquest partit i ha decidit que, avui, ni Mourinho ni Karanka apareixeran a la roda de premsa habitual abans d'un enfrontament de Lliga. Els blancs juguen aquest dissabte, a casa, contra la Reial Societat.

Actualitzat
El Reial Madrid continua apostant pel silenci, després de la polèmica per l'empat al camp del Vila-real. El club blanc ha comunicat que aquest divendres no farà l'habitual roda de premsa prèvia d'un partit de Lliga. Els madridistes reben la Reial Societat al Santiago Bernabéu aquest dissabte a les 20 h, però no compareixerà ningú davant els mitjans de comunicació com a mesura de protesta per l'actuació arbitral de Paradas Romero. L'àrbitre va expulsar tres jugadors madridistes, Sergio Ramos, Özil i Pepe, aquest últim al túnel de vestidors perquè va insultar el col·legiat, tal com recull l'acta del partit, a més de Rui Faria i Mourinho. Aquest matí, el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol s'ha de reunir per decidir les sancions que imposarà als futbolistes i tècnics del Reial Madrid, que van perdre els papers a Vila-real.

L'equip blanc s'entrenarà a les 18 h a l'escenari del partit, el Santiago Bernabéu, en una sessió que serà a porta tancada i després Mourinho farà pública la llista de convocats, però tal com ja va passar a la zona mixta de l'estadi de El Madrigal, ningú farà declaracions, una decisió que ha rebut l'aprovació del president blanc, Florentino Pérez.

El Barça també sabrà, avui, la sanció a Dani Alves, expulsat contra el Granada i el possible càstig a Gerard Piqué, que va insinuar que la seva expulsió contra l'Sporting havia estat premeditada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut