Futbol

El Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid recorreran la sanció de la FIFA

Tots dos clubs afectats per la decisió del màxim organisme del futbol internacional han mostrat la seva disconformitat amb la resolució i han anunciat que "recorreran" a totes les instàncies esportives

Pau RodríguezActualitzat

El Reial Madrid ha publicat aquest dijous un comunicat oficial on anuncia que el club blanc "recorrerà la sanció de la FIFA a totes les instàncies esportives per considerar-la absolutament improcedent". Aquesta reacció ha arribat poques hores després que el màxim organisme del futbol internacional hagi anunciat la prohibició al club blanc i a l'Atlètic de Madrid de fitxar durant dues finestres del mercat per irregularitats en els fitxatges de jugadors menors de 18 anys.

L'entitat presidida per Florentino Pérez ha negat en el comunicat oficial que hi hagi hagut cap mena d'irregularitats i ha rebatut els tres punts pels quals la FIFA els sanciona: treure al camp jugadors estrangers menors de 18 anys sense estar degudament inscrits a la RFEF, incorporar jugadors estrangers menors de 18 anys sense complir els requisits reglamentaris, i no comunicar a la RFEF els jugadors que juguen en les categories inferiors.

Cerezo: "La sanció és una injustícia gran"

L'altra perjudicat per la sanció de la FIFA, l'Atlètic de Madrid, també ha anunciat que recorrerà la decisió en els propers dies i que "no està d'acord" amb la resolució. El president de l'entitat madrilenya, Enrique Cerezo, ha assegurat que "és una mala sanció i recorrerem sí o sí". El màxim dirigent "colchonero" ha afegit que "creiem que tenim raó, és una injustícia molt gran i el no poder fitxar és un problema, perquè les temporades són molt llargues i sempre fan falta jugadors".

La Lliga de Futbol Professional, per la seva banda, ha emès un comunicat on titlla la sanció imposada de "desproporcionada, fora de lloc i suposa un càstig desmesurat" i mostra públicament tot el seu suport per als dos club madrilenys.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut