El Reial Madrid guanya el València a Mestalla amb un solitari gol de Raúl (0-1)

El Reial Madrid va guanyar el València a Mestalla amb un solitari gol de Raúl (0-1). El gol del davanter madridista va arribar a l'inici del segon temps, després d'una triangulació amb Roberto Carlos. Cap dels dos equips havia fet gaire cosa fins aleshores. Després del gol, el València va agafar la batuta, però va fallar en els metres finals. Feia tres anys que el Madrid no guanyava a Mestalla. Per cert, David Villa va sortir de titular, després de lesionar-se dimecres, però al cap de 15 minuts se'n va ressentir i va ser substituït.

David Villa tenia molts números per no jugar a Mestalla després de lesionar-se contra l'Olympiacos dimecres a la Champions, però finalment va sortir en l'onze titular. El davanter del València, però, només va aguantar un quart d'hora en el terreny de joc, perquè es va ressentir de la lesió muscular, i en el seu lloc va entrar Vicente. Mala aposta, doncs, de Quique Sánchez Flores.

El partit va ser ràpid i un teva-meva, però d'ocasions en el primer temps, ben poques. Les primeres arribades van venir de les botes del Reial Madrid. Primer Van Nistelrooy, amb una aproximació a l'àrea rival des de la banda dreta que Cañizares va rebutjar amb els peus. Després, Robinho també ho va intentar, però el porter del València va aturar en dos temps. Sense dominador clar en el partit, va arribar el torn del València. La millor oportunitat de la primera part va ser una centrada xut d'Angulo que va allunyar Cañizares.

En la represa, el Reial Madrid, que no havia fet gaire res, va aconseguir el gol, obra de Raúl, en el 52. Va ser en una bona triangulació, després d'una jugada a la banda esquerra de Roberto Carlos, que en arribar a la línia de fons deixa enrere, perquè el davanter madrileny bati el porter Cañizares des del centre de l'àrea.

El València es va posar les piles, després que el Madrid li cedís la tutela arran del gol, però va fallar moltíssim en els metres finals. Angulo va tenir dues oportunitats consecutives. Primer xuta i Casillas envia a córner, quan Vicente estava tot sol al segon pal. I després, el mateix Angulo es queda sense angle a porteria buida, en aprofitar un rebuig del porter madridista d'un xut de Joaquín. Poc després, Vicente també va provar el xut, però es va escapar per la dreta de la porteria madridista.

En els últims minuts de partit, va aparèixer altra vegada Angulo, que, dins l'àrea, va rematar alt, després d'un seguit de rebots. Ja en els darrers 20 minuts de partit, Quique Sánchez Flores va optar per donar entrada a Tavano, que va debutar en la Lliga amb el València, però no va poder evitar que el Madrid s'adjudiqués la victòria.

El Reial Madrid s'emporta una victòria molt important de València que el consolida en la lluita pel títol, mentre que els de Sánchez Flores continuen en la zona mitjana.