El Reial Madrid guanya el Llevant amb més pena que glòria (0-2)

L'equip de Zidane guanya gràcies als gols de Vinicius i de Benzema però no convenç, en un nou partit sense història

Xavi TorresActualitzat

El Reial Madrid va sumant punts a base d'ofici i individualitats però continua sense convèncer en la seva posada en escena col·lectiva. A l'Estadi de la Ceràmica, l'improvisat camp del Llevant, els blancs han sumat tres punts gràcies a un gran gol de Vinicius a la primera part, i a un altre de Benzema en l'última jugada del partit.

Sense Carvajal, Kroos i Hazard, lesionats, el Reial Madrid ha dominat la primera part però no ha tingut gaire profunditat en el joc. De fet, el 0 a 1 ha arribat en l'única rematada entre pals dels madridistes en tota la primera part. Als 16 minuts i a la sortida d'un córner, Vinicius ha rematat tot sol i amb molta qualitat a la xarxa. Des d'aleshores i fins al descans, només cal anotar una arribada perillosa de Benzema (36'). Pel Llevant, tot just una arribada, però claríssima, amb rematada de cap de Vukcevic al travesser, al minut 30, també després d'un servei des de la cantonada.

A la segona part el Reial Madrid ha sortit decidit a sentenciar. Benzema, als 51 minuts, ha rematat al pal abans que Vinicius, al 52 i al 55, desaprofités dues ocasions increïbles per batre la porteria d'Aitor. Casemiro podria haver vist la segona targeta groga als 60 minuts del partit i, poc després, Sergio Ramos ha rematat a gol una falta servida per Modric; però l'àrbitre del partit, Munuera Montero, l'ha anul·lat per fora de joc del capità madridista. Paco López ha encertat amb els canvis i l'entrada de Melero, De Frutos i Gómez -tres jugadors fets al planter blanc- han dinamitzat el joc del Llevant fins a igualar forces. Bardhi (58' i 60'), Morales (63') i, sobretot, Clerc (77') han pogut empatar però la falta de contundència ha condemnat l'equip valencià. En la darrera jugada del partit, a la contra, Benzema ha sentenciat amb un gol de qualitat marca de la casa.