Reial Madrid

El Reial Madrid guanya a Anoeta i se situa líder provisional de la Lliga (0-1)

El Reial Madrid se n'anirà a dormir com a líder provisional de la Primera Divisió després de sumar una treballada victòria a Anoeta. Els blancs n'han tingut prou amb un solitari gol d'Higuaín en el minut 8 per allargar la seva ratxa victoriosa i sumar tres punts d'or davant d'una Reial Societat molt poc ambiciosa. Els donostiarres han intentat reaccionar en la represa però, tot i intentar-ho, no han posat mai en perill el triomf madridista en un camp on el Barça no va passar de l'empat a dos.

El Reial Madrid s'ha situat provisionalment nou líder de la Primera Divisió, a l'espera del partit que el Llevant jugarà aquest diumenge al Reyno de Navarra. L'equip de Mourinho no ha sortit pressionat per la victòria contundent del Barça davant del Mallorca, i ha seguit el guió dels últims partits. Marcar molt aviat, amb l'obrellaunes Higuaín, que ha fet en el minut 8 el seu desè gol en Lliga. I després dominar un rival molt espantat sense cap mena de problemes. De fet, l'única novetat ha estat que la primera part ha acabat amb un marcador curt de només 0-1. I potser per culpa d'un Cristiano Ronaldo que ha fet la guerra pel seu compte. El portuguès, extramotivat pel "hat-trick" de Messi, ha intentat marcar de rabona, amb jugades individuals o amb accions infantils deixant la cama a un defensa d'una manera absurda. En realitat, qui ha tingut el 0-2 ha estat un altre cop Higuaín, però Claudio Bravo ha pogut refusar la pilota.

El guió ha estat diferent a la segona part. La Reial Societat ha deixat de ser un equip amb por i Mourinho ha tornat a ser l'entrenador resultadista. De fet, les millors oportunitats han estat per als locals. I quan passa això, gairebé sempre hi ha Iker Casillas per salvar la papereta. Primer ha estat aturant un xut llunyà de Vela, el primer entre els tres pals de la Reial. I després s'ha lluït amb un altre llançament de Griezmann. Dues aturades tan importants com el gol d'Higuaín. I és que l'única aproximació del Madrid a la segona part ha estat una jugada de Di María que no ha pogut arribar a Sergio Ramos. Al final, un gol solitari que també val tres punts d'or encara que sigui sense excel·lències.