El Reial Madrid goleja el Mallorca amb un festival ofensiu (6-1)

Marco Asensio, autor d'un hat-trick, ha estat el botxí del seu exequip, que ha donat moltes facilitats defensives

David CarballoActualitzat

Benzema continua en estat de gràcia en aquest inici de temporada i si a més, els rivals li donen facilitats només començar, el francès no perdona. Al minut 3, ha aprofitat una inoportuna relliscada de Gayà per inaugurar el marcador amb un xut creuat, el seu setè gol en sis jornades.

El Mallorca ha intentat reaccionar ràpidament i Take Kubo ha avisat però ha xutat massa creuat. L'avís del japonès ha reactivat els homes d'Ancelotti, en especial a Marco Asensio, botxí del seu exequip.

L'exhibició del mallorquí ha començat amb un intent de gol olímpic que ha salvat in extremis Manolo Reina. El festival d'Asensio ha començat en el minut 24, quan ha fet el 2-0 aprofitant una sèrie de rebots dins de l'àrea.

La resposta visitant ha estat immediata i només un minut després, Kang In Lee ha retallat distàncies culminant una bona jugada individual. Ha estat un miratge perquè en el minut 30, Asensio ha tornat a marcar aprofitant les facilitats defensives del Mallorca.

En l'inici de la represa, el VAR ha anul·lat un gol a Benzema per una falta prèvia a Sastre. El Madrid ha estat una piconadora ofensiva i ha acabat golejant sense pietat. Asensio ha culminat la seva gran actuació amb un hat-trick abans de ser substituït. Benzema, que porta vuit gols i set assistències, i Isco han arrodonit la plàcida victòria d'un Madrid que torna a ser líder en solitari de la Lliga amb 16 punts de 18 possibles.