Benzema ha estat el gran protagonista del partit d'entrenament contra el Getafe (@realmadrid)

El Reial Madrid goleja el Getafe en l'únic test de pretemporada (6-0)

Karim Benzema ha marcat quatre dels sis gols del seu equip en un partit d'entrenament disputat a l'estadi Alfredo Di Stéfano. Gareth Bale ha abandonat les instal·lacions de Valdebebas als 27 minuts i Eden Hazard al descans

El Reial Madrid ha golejat el Getafe per un contundent 6-0 en l'únic amistós de pretemporada que ha disputat a l'estadi Alfredo Di Stéfano. El conjunt de Zidane s'ha imposat amb autoritat a l'equip de Bordalás amb un gran protagonista, Karim Benzema, que ha marcat quatre dels sis gols del seu equip. Sergio Ramos i el jugador del planter Sergio Arribas han arrodonit el triomf dels blancs, que debutaran a la lliga diumenge que al camp de la Reial Societat.

Tot i el secretisme del partit, les càmeres del programa El Golazo de Gol han captat com el gal·lès Gareth Bale, que no entra en els plans del tècnic francès, abandonava les instal·lacions de Valdebebas als 27 minuts de l'inici del matx, mentre que el belga Eden Hazard, que està seguint un pla específic de recuperació, ha marxat al descans.