Eden Hazard no seguirà al Reial Madrid
Eden Hazard no seguirà al Reial Madrid
Futbol

El Reial Madrid fulmina Hazard i Marco Asensio el mateix dia

El club blanc anuncia el comiat de tres jugadors just abans de l'últim partit de la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Dia mogut a les oficines del Reial Madrid. El conjunt blanc ha anunciat la sortida de tres jugadors que es desvincularan del club el 30 de juny. El mateix Carlo Ancelotti ha estat l'encarregat d'advertir que hi hauria canvis de cara a la pròxima temporada.

A la roda de premsa prèvia al darrer partit de la Lliga, l'entrenador del Madrid ha avançat que l'equip tindrà "una plantilla molt diferent". Pocs s'imaginaven, però, que hi hauria tres comiats en un mateix dia. El primer comunicat ha arribat sobre les 13.30 i ha tingut com a protagonista Marco Asensio

Feia setmanes que s'especulava amb el futur del migcampista mallorquí, que, fins i tot, havia estat relacionat amb el FC Barcelona. Ara, amb la seva sortida del Reial Madrid, el futur del futbolista sembla lligat al PSG, que seria el més ben situat per fitxar Asensio.

Mariano ha estat un altre dels noms propis de la jornada en clau madridista. El davanter de Premià de Dalt no comptava per a Carlo Ancelotti i pràcticament no ha tingut minuts en tota la temporada. Contra l'Athletic Club Mariano podrà acomiadar-se del Reial Madrid, club al qual va arribar l'any 2012. 


Hazard, la sorpresa

L'últim anunci del dia ha estat el menys esperat de tots. Eden Hazard tenia contracte amb el Reial Madrid fins al 30 de juny del 2024 i no s'esperava el seu comiat del club. L'anunci, però, ha estat el colofó d'un dels pitjors fitxatges de la història del club blanc.

El belga va arribar com a gran estrella després de la sortida de Cristiano Ronaldo, però Hazard mai ha estat ni l'ombra del jugador que va ser al Chelsea. Bona mostra d'això és que el migcampista no ha disputat ni un sol minut contra el FC Barcelona en cap clàssic des de la seva arribada el 2019.

Anar al contingut