El Reial Madrid es desinfla a Ipurua (3-0)

Els homes de Solari s'han vist superats en tot moment per un Eibar que ha dominat el partit i ha trencat la ratxa de dues victòries consecutives a la Lliga del conjunt blanc

Abundi BorderaActualitzat

El Reial Madrid buscava a Ipurua la seva tercera victòria consecutiva a la Lliga, però els blanc s'han topat amb un gran Eibar que ha dominat el partit en tot moment i han atropellat els blancs amb gols d'Escalante, Sergi Enrich i Kike García.

El duel ha començat molt elèctric i amb ocasions clares per als dos equips. Kike García ha enviat la pilota al pal quan només s'havien disputat 3 minuts de partit i, només dos minuts després, l'àrbitre li ha anul·lat un gol a Gareth Bale a l'assenyalar fora de joc.

El Reial Madrid, poc a poc, s'anava trobant més còmode, però han estat els locals els que han colpejat primer. En el minut 16, Orellana ha enviat una pilota a l'espai per Cucurella, que l'ha centrada al segon pal perquè Escalante aprofités un refús de Courtois per marcar el primer gol del partit.

Amb el gol, l'Eibar s'ha esperonat. Els de Mendilibar s'han fet amb el control del partit durant bona part de la primera meitat davant un Reial Madrid que no aconseguia trobar espais per fer mal a la defensa blaugrana.

En el minut 33, Bale ha tingut la millor ocasió dels blancs en tota la primera meitat posant a prova Riesgo amb un xut de falta des de la frontal, però el porter local s'ha mostrat molt segur i el partit ha arribat al descans amb 1 a 0 al marcador.

En la represa i sense donar temps per reaccionar als de Solari, Sergi Enrich ha marcat el segon amb un xut creuat des de la frontal de l'àrea després d'una gran assistència de Cucurella, que li ha robat la cartera a Odriozola.

L'Eibar seguia insistint i Kike Garcia, cinc minuts després, ha marcat el definitiu 3 a 0 al rematar una nova assistència de Cucurella.

En el minut 60, una jugada per la banda d'Orellana ha obligat a intervenir Courtois de manera espectacular per evitar el quart gol del partit. El porter belga ha estat l'heroi dels de Solari en la segona meitat i, a falta de 15 minuts pel final, ha tornat a salvar els blancs d'un altre gol de l'Eibar.

Amb aquesta derrota, el Reial Madrid trenca una ratxa de dues victòries consecutives a la Lliga i es situa en sisena posició a la Lliga amb 20 punts.