Walter Tavares ha tornat a ser un colós sota els taulers (Juanjo Martín / EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid es desfà del Panathinaikos amb una demostració de força en l'últim quart (96-78)

Aquest dilluns s'ha jugat el primer partit de la 26a jornada de l'Eurolliga de bàsquet, que ha enfrontat el Reial Madrid i el Panathinaikos en pista madrilenya. Els blancs s'han imposat per 96 a 78, un marcador més clar del què ha estat el partit, ja que els grecs no han llençat la tovallola fins a l'últim quart.

Al descans el marcador era de 48 a 41, i al final del tercer quart el Madrid guanyava de 8, amb la qual cosa el Panathinaikos mantenia opcions. Aleshores, de la mà de Trey Thompkins, el Madrid ha posat la directa i ha sentenciat amb un parcial de 23 a 13 en l'últim quart.

Walter Tavares, amb 15 punts, 9 rebots i 30 de valoració, i Facundo Campazzo, amb 14 punts i 10 assistències, han tornat a ser els millors jugadors de l'equip de Pablo Laso, que se situa segon davant del Barça amb un balanç de 20 victòries i 6 derrotes.