Florentino Pérez en una roda de premsa (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid es desentén de 40 futbolistes dels equips filials

Cop de Florentino Pérez al futbol base en desfer-se d'una plomada de tot un equip de la pedrera blanca, el Reial Madrid C

Actualitzat

Florentino Pérez ha decidit "optimitzar" el futbol base del club blanc i ha forçat la desaparició del Reial Madrid C després de consumar-se el descens a la Tercera Divisió. El segon filial era la via natural per a les joves promeses de pujar al Castilla, on acabar de formar-se com a futbolistes i tenir opcions de fer el salt al primer equip.

Justament, el segon equip, entrenat per Zinedine Zidane, seguirà una temporada més a la divisió de bronze, fet que ha provocat també la sortida de força jugadors de la disciplina blanca, uns per voler jugar en categories superiors, com és el cas de "Burgui" que jugarà amb l'Espanyol a primera, i uns altres per què no entren en els plans de Zidane.

Entre la desaparició del Reial Madrid C i les sortides del Castilla, són un total de quaranta joves futbolistes que s'allunyen de l'òrbita del club blanc. Amb aquesta decisió, de nou Florentino Pérez demostra que no confia en el futbol base i que es decanta únicament per la política de fitxatges milionaris.

Anar al contingut