Bàsquet

Pablo Laso contradiu la versió del Reial Madrid: "Puc entrenar qualsevol equip"

El fins ara entrenador del conjunt blanc entrediu el motiu que ha fet servir el club per acomiadar-lo

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid de bàsquet ha viscut una temporada amb molts alts i baixos. Els bons resultats inicials van anar acompanyats d'una crisi tant a l'Eurolliga com a l'ACB. Malgrat tot, els madrilenys van arribar a la final europea, derrotant el Barça a les semifinals, i van ser capaços de tornar a superar els blaugranes a la final de la Lliga. 

Durant la fase final de l'ACB, però, l'entrenador dels blancs va tenir un infart i va ser ingressat d'urgència en un hospital. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt, i el tècnic va poder viure en directe des de la grada del WiZink Center la victòria del seu equip. Amb la baixa de Laso, Chus Mateo, ajudant del vitorià, va ser l'encarregat d'agafar les regnes de l'equip

Ara, una vegada acabada la temporada, el Reial Madrid ha decidit acomiadar Pablo Laso i donar una oportunitat a Chus Mateo. El tècnic vitorià tenia la intenció de continuar perquè encara li quedava un any de contracte, però després de l'infart el club blanc prefereix que faci un pas al costat i no torni a la banqueta. 

Pablo Laso va ser jugador del Reial Madrid durant tres temporades i la seva etapa a la banqueta dels blancs va començar l'any 2011. Des de llavors, el vitorià ha guanyat dues Eurolligues, sis ACB i sis Copes del Rei


Pablo Laso contradiu el club

L'entrenador de bàsquet ha publicat un missatge al seu compte de Twitter per contradir la versió oficial del club. Segons ha explicat el diari Marca, Laso tenia una revisió mèdica programada per aquest dilluns, on se li va dir que "està en perfectes condicions per entrenar". Un fet que no va evitar la decisió del club blanc. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut