El Reial Madrid torna a ensopegar al Bernabéu, amb el Llevant (1-1)

El Llevant ha obert la llauna amb un gol d'Ivi. Els de Zinedine Zidane, tot i que han aconseguit empatar el matx abans de la mitja part, no han pogut sumar els tres punts a casa

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Un Reial Madrid ple de canvis ha ensopegat al Santiago Bernabéu amb un Llevant que ha sabut aguantar l'empat fins al final (1-1). El Madrid encadena, després de l'empat de la jornada amb el València, dos empats consecutius a la Lliga, cosa que no passava des del mes de setembre del 2016.

Zidane ha apostat per una rotació massiva pel seu partit al Santiago Bernabéu amb les novetats de Kiko Casilla, Theo Hernández, Lucas Vázquez i Marcos Llorente, i el brasiler Marcelo jugant d'extrem.

El Llevant ha sorprès el conjunt de Zidane a la primera part amb un gol en el minut 12. Iván López serveix de banda, la defensa del Madrid no se n'adona i Ivi obre el marcador davant l'estupefacció de Casilla i Carvajal.

No tot han estat flors i violes per al conjunt visitant i és que el Llevant ha hagut de fer un canvi forçat en el minut 20, després de la lesió d'Ivan López, que ha estat substituït per Pedro López. El Madrid ha tingut la mateixa sort, en aquest cas amb la lesió de Benzema, que ha estat substituït per Bale en el minut 28.

El Madrid, però, com era d'esperar, ha fet l'empat abans del descans. En el minut 37, Lucas Vázquez ha pujat l'1-1 en el marcador després d'un servei de córner de Kroos, que Ramos toca amb el cap, Raül la rebutja, però Lucas l'engalta per posar-la dins de la porteria del Llevant.

A la represa, Bale ha tingut el gol de la victòria a tocar, que ha rematat de cap davant del porter del Llevant. La rematada, però, ha anat fora. Encara hi ha hagut temps per una expulsió, la de Marcelo, amb vermella directa, per un cop de peu a l'esquena de Lerma.

El Madrid ha tornat a tenir la victòria a tocar en el temps afegit, però la rosca de Toni Kroos ha topat amb el pal. I així ha acabat el matx amb un Madrid que només ha pogut sumar un punt a casa.