El Reial Madrid doblega el Getafe sense brillar (0-3)

Raphael Varane ha estat el gran protagonista en el triomf del conjunt blanc en un partit en què els de Bordalás han plantat cara a la primera part i s'han diluït a la segona

Victòria del Reial Madrid al Coliseum Alfonso Pérez (0-3). Els blancs han doblegat el Getafe en un partit espès i que ha tingut un clar protagonista, Raphael Varane.

La primera diana ha estat un cop de sort i és que el porter David Soria ha fet una mala sortida i ha acabat marcant en pròpia porta en una acció del central francès del Madrid. Thibaut Courtois, en canvi, ha treballat de valent per frenar les envestides del Getafe que ha posat contra les cordes els de Zidane, sobretot en el primer temps.

A la segona part, el joc s'ha equilibrat i, de mica en mica, el Getafe s'ha anat diluint mentre que el Madrid cada cop s'ha sentit més còmode. Al minut 53, Raphael Varane, de nou, ha vist com la seva iniciativa tenia premi i aquest cop el gol l'ha fet ell. Kroos ha servit una falta des de la dreta i el francès, al límit del fora de joc, ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un cop de cap letal. El VAR ha revisat el gol però l'ha donat per bo.

En el temps afegit, ha arribat el tercer gol del Madrid en una gran acció al contracop que ha protagonitzat Valverde. Bona assistència de Bale i carrera per la banda en solitari de l'uruguaià i que, a boca de canó, ha regalat la pilota a Modric que només l'ha hagut d'empènyer per fer pujar el tercer en el marcador.