Jaycee Carroll ha estat un dels homes més letals del Reial Madrid en el clàssic d'Eurolliga contra el Barça Lassa (@FCBBasket)
Eurolliga

El Reial Madrid destrossa el Barça Lassa en el clàssic d'Eurolliga (92-65)

Els blancs han posat contra les cordes els blaugranes en un segon quart letal gràcies a un inspiradíssim Jaycee Carroll

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Reial Madrid s'ha emportat el clàssic d'Eurolliga davant el Barça Lassa en un segon i un últm quart demolidors que ha fet les delícies d'un Wizink Center ple de gom a gom (92-65).

Els blaugranes han començat el matx anant a remolc dels blancs que, liderats per un letal Anthony Randolph des de la línia de tres, han dominat el primer quart (22-17). Els de Pesic, però, no han permès que els de Laso marxessin en el marcador.

Justament, els blancs han aconseguit trencar el partit en el segon període. El Barça Lassa ha sortit molt més concentrat en la defensa per frenar les envestides dels blancs amb uns destacats Pangos, Blazic i, sobretot, un gran Oriola, però la inspiració s'ha esvaït en pocs minuts. En l'atac, a més, els blaugranes han tingut més problemes i els ha costat sumar. El Madrid, davant l'eficaç pressió defensiva del Barça dels primers compassos, ha mogut fitxa i ha entrat Jaycee Carroll que ha fet decantar de nou el pols cap als blancs, encistellant-ho tot, 15 punts en 10 minuts, i posant el Barça Lassa contra les cordes amb un parcial de 10-0: Pilotes perdudes, rebots perduts i malentesos que desesperaven Pesic mentre els madrilenys es permetien regalar esmaixades d'allò més vistoses per a l'afició que omplia el Palacio de los Deportes. La cirereta l'ha posada Campazzo quan ha fet un triple de cistella a cistella espectacular sobre la botzina que ha acabat de minar la moral del Barça Lassa, 53-30 al descans.

A la represa, Pesic ha remogut el plantejament del partit deixant a la banqueta Tomic, Singleton o Kuric i fent entrar cares noves en el matx com Smits o Pustovyi però, lluny d'aconseguir cap reacció, el Madrid ha continuat passejant-se pel parquet i exhibint-se amb jugades amb regust d'NBA davant l'etern rival. El Barça Lassa ha tocat fons amb un més 26 favorable als de Pablo Lasso. Amb l'orgull ferit, el conjunt blaugrana ha escurçat distàncies en els millors minuts del partit de la mà d'un solitari Thomas Heurtel. 69-50, al final del tercer quart.

El cansament del darrer període ha acabat sentenciant el partit quan el desencert i les pèrdues han reaparegut en el joc espès dels d'Svetislav Pesic que han arribat a regalar diverses pilotes. Les fuites blaugranes han acabat arrencant aplaudiments en el pavelló madrileny que ha vist com el seu equip aconseguia un +30 inèdit a l'electrònic, 92-62. El partit ha finalitzat amb un 92-65. Desena victòria del Madrid, iguala els guarismes del CSKA de Moscou, mentre que el Barça es queda amb sis triomfs i sis derrotes.

A banda del clàssic entre el Reial Madrid i el Barça Lassa, la jornada d'aquest dijous de l'Eurolliga ha deixat els següents resultats: