Mauricio Pochettino, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid desmenteix Pochettino

El Madrid nega haver rebutjat una petició del Tottenham per allotjar-se a la Ciutat Esportiva del club blanc amb motiu de la disputa de la final de la Champions

Actualitzat

La disputa de la final de la Champions a Madrid, l'1 de juny, ha creat un conflicte inesperat. El Reial Madrid ha desmentit aquest divendres unes declaracions de Mauricio Pochettino, entrenador del Tottenham Hotspur, que en una entrevista radiofònica a la Cadena COPE havia afirmat un dia abans que "havíem demanat al Madrid allotjar-nos a Valdebebas, però Florentino va dir que no".

"El Reial Madrid es mostra sorprès", per aquestes declaracions, segons ha indicat en un comunicat oficial el club blanc. "És rotundament fals que aquesta petició es produís", afirma el comunicat, que aclareix que el club ha atès totes les peticions que li han arribat, i que aquestes s'han limitat a la petició dels camps d'entrenament i dels vestidors. "Així, el Liverpool té previst entrenar-se a les nostres instal·lacions l'1 de juny al matí, i el Tottenham ho farà els dies 30 i 31 de maig". El Madrid també aclareix que l'assignació d'allotjaments per als equips finalistes la fa la UEFA responent a criteris logístics i de seguretat.

 

 

Anar al contingut