Sergi Llull ha estat un dels jugadors més valuosos en el duel d'Eurolliga que el Reial Madrid ha guanyat al Maccabi de Tel-Aviv (@RMBaloncesto)
Eurolliga

El Reial Madrid continua intractable a l'Eurolliga i guanya el Maccabi de Tel-Aviv (66-87)

Els blancs i el CSKA de Moscou encapçalen la màxima competició europea de bàsquet amb sis victòries en les sis jornades que s'han jugat

El Reial Madrid continua intractable a l'Eurolliga i ha sumat una nova victòria a la pista del Maccabi de Tel-Aviv (66-87), i ja en són sis en les sis jornades que s'han disputat. Els blancs han deixat sentenciat el partit en el segon quart.

El marcador del descans, 23 a 41, ja deixava clar que els visitants s'emportarien el triomf cap a casa. No han servit de res els 17 punts de Johnny O'Bryant, davant del  millor joc col·lectiu del Madrid, que ha tingut en Sergi Llull i Jaycee Carroll els seus màxims anotadors, amb 17 i 16 punts, respectivament.