Karim Benzema en el moment de la substitució
Karim Benzema en el moment de la substitució (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid comunica l'abast de la lesió de Karim Benzema

El davanter francès va encendre les alarmes després de retirar-se lesionat del partit contra el Celtic de Glasgow

Redacció Esport3Actualitzat

Preocupació al Reial Madrid per la lesió de Karim Benzema. Les bones sensacions que es van transmetre després de la primera exploració al jugador a l'estadi del Celtic, s'han convertit en cautela hores després dins del club. Pocs minuts abans de les dues del migdia, el davanter francès ha arribat a la ciutat esportiva de Valdebebas per fer-se les proves mèdiques.

Poc després, el club blanc ha fet públic el resultat de l'exploració. El jugador té una lesió muscular i està pendent de la seva evolució. Tot i que no es parla del temps de baixa, hi ha mitjans que informen que el francès estaria un mes fora dels terrenys de joc.

"Se li ha diagnosticat una lesió al múscul semitendinós i una sobrecàrrega al quàdriceps, totes dues en la cuixa dreta. Pendent d'evolució."

Espant a Glasgow

Benzema va notar una molèstia al genoll esquerre al minut 25 de la primera part i va donar mostres de dolor durant uns minuts. El capità blanc va intentar seguir, però finalment no va poder continuar i va demanar el canvi.

La seva lesió ha encès totes les alarmes al Reial Madrid. Primer de tot, perquè el francès és clarament l'estrella de l'equip. Segon, perquè el conjunt blanc només té un davanter suplent, que és Mariano.

El francès va deixar el seu lloc al terreny de joc a Eden Hazard i va marxar directament al túnel de vestidors.

Anar al contingut