Isco i Bale han fet els dos primers gols del Reial Madrid contra la Roma (Reuters)

El Reial Madrid comença la defensa del títol amb un cop d'autoritat contra la Roma (3-0)

Després d'ovacionar el jugador de la Roma Manolas, l'autor del gol que va eliminar el Barça de la Lliga de Campions passada, la graderia del Santiago Bernabéu s'ha divertit veient el futbol del seu equip, que s'ha imposat amb gols d'Isco, Bale i Mariano

Xavi TorresActualitzat

Victòria plàcida del Reial Madrid en la seva estrena per a defensar el títol que va guanyar a Kiev la temporada passada. Després d'ovacionar el jugador de la Roma Manolas, l'autor del gol que va eliminar el Barça de la Lliga de Campions passada, la graderia del Santiago Bernabéu s'ha divertit veient el futbol del seu equip. A la primera part, el Reial Madrid s'ha exhibit. A base de toc, possessió i pressió, ha tancat la Roma al seu camp i l'ha bombardejat a ocasions i a córners.

Amb l'equip de gala, els actuals campions de la Champions han xutat fins a 16 vegades contra la porteria d'Olsen. Les ocasions més clares les han tingut Bale, als 3 minuts, després d'un servei meravellós de Kroos; Isco, als 8, que no ha sabut batre el porter de la Roma en una acció d'un contra un; Carvajal, als 17, després de rematar de cap una centrada d'Isco, i dues de Sergio Ramos, a la sortida de dos dels 10 serveis des de la cantonada (8' i 38') que han provocat els madridistes abans del descans. Enmig del bany de futbol, a la Roma només l'ha salvat la falta de contundència de l'equip de Julen Lopetegui. Això sí, en la darrera jugada de la primera part, De Rossi ha fet falta Isco a la frontal i ell mateix, amb un llançament fantàstic per sobre la tanca defensiva, ha marcat l'1 a 0.

Els segons 45 minuts han començat amb un canvi d'actitud de l'equip italià, més atrevit amb la pilota i menys atemorit davant les estrelles del Reial Madrid. Així, només sortir del vestidor, Ünder ha fet lluir Keylor Navas, avui de nou titular. Però la concessió d'espais a l'esquena de la defensa de la Roma ha estat ben aprofitat pel Reial Madrid, que, demostrant que té diferents versions, ha contraatacat amb molt perill. Als 50', Bale ha rematat al travesser i, set minuts després, ell mateix ha encertat en el 2 a 0 després que Modric el deixés sol davant del porter Olsen amb una passada a l'espai de mestre.

Eusebio di Francesco ha fet sortir a jugar tres futbolistes ofensius -Pellegrini, Perotti i Schick-, però el Reial Madrid d'aquesta nit està en un altre nivell. Asensio (68' i 78') i Kroos (73') han estat a punt d'augmentar la diferència, però el Reial Madrid 2018-2019, sense Cristiano Ronaldo, s'està mostrant més estètic que voraç. El 3 a 0 l'ha fet el premianenc Mariano, que, després de triomfar a l'Olympique de Lió, ha iniciat la segona etapa al Madrid amb èxit. El davanter català, que ha jugat els darrers 20 minut del partit, ha fet un golàs amb un xut amb rosca al segon pal que ha sorprès Olsen.

Empat del CSKA al camp del Viktoria Pilsen (2-2)

En la segona jornada d'aquest grup G (el 2 d'octubre), el Reial Madrid viatjarà a Moscou per a jugar contra el CSKA, que ha sumat un agònic empat al camp del Viktoria Pilsen (2-2). Els txecs s'havien avançat amb dos gols de Krmencik, però Txalov, en el 49, i Vlasic, de penal, en el 95, han establert la igualada definitiva.