El Reial Madrid ja ha començat a preparar el partit de tornada (@realmadrid)
Lliga de Campions

El Reial Madrid comença a preparar el duel del Calderón sense Bale ni Carvajal

Després del partit d'anada, amb un molt bon resultat a favor (3-0), el Madrid vol rematar la feina aquest dimecres al Calderón

Actualitzat

El Reial Madrid ha començat a preparar el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, amb un entrenament a la ciutat esportiva amb les úniques absències dels lesionats Dani Carvajal i el gal·lès Gareth Bale. El conjunt de Zidane està concentrat a rematar la feina de l'anada, un partit que els blancs van guanyar fàciment (3-0). 

Amb els titulars descansats després de la jornada de Lliga a Granada, amb només Sergio Ramos i Casemiro com a jugadors que es perfilen en l'11 inicial al Calderón, els madridistes han completat una sessió d'entrenament amb exercicis de possessió de pilota i pressió.

El central francès Raphael Varane ha treballat amb total normalitat i apunta a titular en el derbi europeu després de descansar a la Lliga. El portuguès Pepe, després de superar la seva lesió a les costelles, és dubte que pugui entrar a la convocatòria de Zidane.

El tècnic francès ha descartat trepitjar el Vicente Calderón fins dimecres en l'escalfament previ al partit i el Reial Madrid s'entrenarà el dia abans a la seva ciutat esportiva.

Anar al contingut