Florentino i Zidane
Florentino i Zidane tornaran a compartir projecte al Reial Madrid
Futbol

El Reial Madrid cessa Santiago Solari i nomena Zinedine Zidane com a nou entrenador

El tècnic francès tornarà a asseure's a la banqueta del Bernabéu pel que queda de temporada i tres més fins al 30 de juny del 2022

Actualitzat

El Reial Madrid ha fet oficial la destitució de Santiago Solari com a entrenador i el retorn de Zinedine Zidane a la banqueta per al que queda de temporada i tres més fins al 30 de juny del 2022. Florentino Pérez ha comunicat la decisió després d'una reunió de la junta directiva i aquest vespre compareixerà amb Zidane davant els mitjans de comunicació.

El tècnic francès tornarà a la banqueta del Madrid només 278 dies després d'anunciar que deixava el càrrec. En la seva primera etapa al Bernabéu, Zidane va guanyar tres Champions i una Lliga, i tindrà la complicada missió de reconduir la situació esportiva d'un equip que en una setmana ha perdut l'opció de conquerir els tres títols en joc d'aquesta temporada.

Solari s'acomiada per la porta del darrere

El "sí" de Zinedine Zidane a Florentino Pérez ha provocat el cessament fulminant de Santiago Solari, que aquest dilluns al matí ha dirigit la plantilla per última vegada. Solari, a qui el club ha ofert la possibilitat de seguir vinculat a l'entitat, deixa el vestidor convertit en un polvorí i l'equip, molt pitjor de com el va trobar: fora de la Champions, fora de la Copa i sense opcions en la Lliga. Això sí, ell era l'entrenador quan el Madrid va guanyar el Mundial de Clubs. 

ARXIVAT A:
Reial MadridZidane
Anar al contingut