Copa del Rei

El Reial Madrid capgira un gol matiner de l'Atlètic de Madrid (3-1) i fa un pas de gegant cap a les semifinals

El Reial Madrid ha fet un pas de gegant per classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei en vèncer l'Atlètic de Madrid per 3-1 en l'anada dels quarts. I això que els matalassers s'havien avançat amb un gol matiner de Forlán. Els de Quique s'han trobat en una situació ideal, per davant en el marcador i cedint la iniciativa als de Mourinho. Els merengues han empatat ràpidament amb un cop de cap de Sergio Ramos. Cristiano Ronaldo ha trencat el seu malefici particular contra l'Atleti i ha fet el 2-1 en el 61. Ja en la recta final del matx, Özil ha aprofitat una pilota mal refusada per la defensa visitant per fer el 3-1 definitiu. Després del partit, Jorge Valdano va admetre que el club blanc està buscant la cessió d'un davanter fins a final de teporada.

El Reial Madrid té mig encarrilada l'eliminatòria tot i trobar-se amb un gol en contra quan només s'havien jugat 7 minuts de partit. Forlán superava Casillas en una jugada embolicada que havia començat amb un fora de joc d'Agüero. L'equip de Mourinho a partir d'aquí ha accelerat el ritme i si no hagués estat per De Gea, el porter de l'Atlètic de Madrid, hauria golejat. El gol de l'empat l'ha fet Sergio Ramos, a la sortida d'un córner. Un gol que aquest cop han protestat els "colchoneros" en considerar que existia falta prèvia a la rematada. A partit d'aquí, tota la feina per De Gea, que s'ha lluit a rematades de Benzema, Carvalho, Di María i Cristiano Ronaldo.

En la segona part, el Reial Madrid no ha pogut mantenir el ritme i l'Atleti ha desaprofitat una gran oportunitat quan Forlán ha rematat al pal. Però l'equip de Quique Sánchez Flores ha posat moltes facilitats en defensa. Cristiano Ronaldo ho ha aprofitat per marcar en el minut 16 d'aquesta segona part. I a punt de complir-se el temps reglamentari, Özil aprofita una altra concessió de la defensa per establir el 3-1 final. Un resultat còmode però no defintiu de cara a la tornada al Calderón.

Valdano admet que busquen la cessió d'un davanter

El director general del Reial Madrid, Jorge Valdano, va admetre per primera vegada que el club està buscant la cessió d'un davanter centre en el mercat d'hivern per cobrir l'absència del lesionat Gonzalo Higuaín. Després de confirmar-se que l'argentí estarà uns quatre mesos de baixa per una hèrnia discal que el va obligar a passar pel quiròfan, la directiva madridista sembla que ha canviat d'opinió i ha acabat cedint als desitjos de José Mourinho. "Estem a la recerca d'una possible solució, però no és fàcil. El que intentem és que el compromís no ens afecti de cara al futur i que el jugador que vingui estigui disposat a donar-nos un cop de mà els pròxims sis mesos", va reconèixer Valdano després de la victòria del Madrid al Bernabéu.