Reial Madrid

El Reial Madrid aterra a la Xina, on disputarà dos amistosos de pretemporada

El Reial Madrid ja és a la Xina, on s'estarà una setmana per disputar dos amistosos més d'aquesta pretemporada. Després de quinze hores de vol, amb una mica de retard respecte a l'horari previst, els blancs van arribar, finalment, a Canton. A l'hotel de concentració, desenes de persones van rebre l'equip de Mourinho, que fins a aquesta tarda no tornarà als entrenaments. Dimecres disputaran el primer amistós d'aquesta gira a la Xina, un país que no visitaven des de l'any 2005.

Actualitzat
Mourinho té la intenció de canviar la seva actitud cap al món abritral, sempre que les coses li vagin bé. De moment, en la pretemporada el Madrid ha començat amb bon peu: cinc victòries, en cinc partits amistosos, un avís seriós per als rivals.

L'estiu li ha anat de meravella a Cristiano Ronaldo. El portuguès ha tornat de les vacances igual que quan se'n va anar, amb la punteria molt fina. És el "pichichi" blanc, amb cinc dianes.
Al seu costat, sembla un home nou Karim Benzema. Intervé en les jugades, assisteix els seus companys i fa gols. El francès lluitarà per treure-li la titularitat a Higuaín, que s'ha perdut bona part de la preparació per culpa de la Copa Amèrica.

També està aprofitant bé el temps José Callejón, fins ara, el millor fitxatge. L'exespanyolista ha obert la llauna en tres partits. El portuguès Coentrao també té protagonisme, però de la resta d'incorporacions, no es pot dir el mateix: el francès Varane està encara una mica verd i Sahin i Altintop, lesionats, ni tan sols han arribat a debutar. Juntament amb Kaká, són les grans decepcions de la pretemporada merengue. El brasiler està a anys llum del Kaká que va guanyar una Pilota d'Or. Mourinho, però, el vol esprémer per treure'n un últim any de futbol, un any que tornarà a estar marcat pels duels amb el Barça. A l'anada de la Supercopa, el dia 14, hi vol arribar ben preparat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut