Futbol

El Reial Madrid arrenca amb un decebedor empat sense gols al camp del Mallorca (0-0)

El nou Reial Madrid de José Mourinho no ha arrencat amb bon peu la temporada oficial a la Lliga. En un debut decebedor, els blancs no van passar d'un empat sense gols en la seva visita al camp del Mallorca. El Madrid, sobretot a la segona meitat, va tenir les millors ocasions per emportar-se el triomf, però Higuaín i Cristiano Ronaldo van topar amb un inspirat Aouate, que es va convertir en un mur infranquejable per als davanters blancs. Tot i que ho van intentar fins al final, el conjunt de Mourinho es va deixar dos punts molt importants i va demostrar que encara li queda molt per millorar si vol aspirar a trencar l'hegemonia blaugrana a la Lliga.

Actualitzat
Primer partit de Lliga i primer xou de José Mourinho. En el seu debut en una banqueta de la Lliga espanyola, el portuguès va ser el centre d'atenció a l'estadi Iberstar de Mallorca. Mourinho va perdre els nervis en diverses fases del partit, es va fer amic del quart àrbitre amb les seves protestes i va ser enmig de tots els saraus. L'entrenador madridista va acabar encomanant el seu nerviosisme a tothom: a jugadors, a aficionats i a la llotja, on Florentino Pérez bufava. Fins i tot el "Chori" Castro podria haver fet avançar el Mallorca amb un xut creuat que va sortir fregant el pal de Casillas.

La primera part de l'equip madridista, amb Canales i Di María a l'onze titular, va ser molt fluixa i quan al tram final del partit van començar a caure les ocasions va aparèixer Dudu Aouate. El porter mallorquí va treure peus i mans i va desesperar la davantera madridista.

La llibreta de Mourinho no va trobar solucions. Ni l'entrada d'Özil per un desdibuixat Canales, ni les frivolitats de Cristiano Ronaldo, ni els intents d'Higuaín ni els centímetres de Khedira van poder canviar el guió del partit. Tampoc l'entrada de Benzema va aportar gol a l'atac blanc, que topar amb un mur anomenat Aouate. Pina, amb un xut perillós, va acabar de posar la por al cos a l'equip madridista. Al final, empat a zero i repartiment de punts. Als locals els deixa un regust de victòria i als blancs, de derrota en un inici de Lliga decebedor. El nou projecte de Mourinho encara té molta feina per endavant.
Anar al contingut