Isco Alarcón, durant el partit de Champions contra l'APOEL (EFE)
Futbol

El Reial Madrid anuncia un acord per a la renovació d'Isco Alarcón fins al 30 de juny del 2022

El migcampista malagueny, que va arribar al club blanc al 2013, tindrà una millora econòmica i una clàusula de rescissió de 700 milions d'euros

Actualitzat

El Reial Madrid ha anunciat de forma oficial que ha arribat a un acord per a la renovació d'Isco Alarcón fins el 30 de juny del 2022. El migcampista malagueny, que va arribar al club blanc al 2013, tindrà una millora econòmica i una clàusula de rescissió de 700 milions d'euros.

Isco signarà divendres el seu contracte en un acte en què estarà acompanyat pel president Florentino Pérez a les oficines del Santiago Bernabéu, abans de comparèixer davant dels mitjans de comunicació a les 14.00.

Kovacic, un mes de baixa

El migcampista croat Mateo Kovacic, que es va lesionar durant el partit de la Lliga de Campions contra l'APOEL de Nicòsia, té un trencament parcial del tendó llarg de l'aductor dret i s'estarà un mínim d'un mes de baixa. Aquesta és la segona baixa per lesió dels blancs en una setmana després de Karim Benzema, que també va caure en el duel de lliga contra el Llevant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut