El Reial Madrid amarra La Liga a Sant Sebastià després de guanyar la Reial Societat (0-2)

Benzema ha tingut una lesió muscular a la cama esquerra i ha deixat la gespa en el minut setze de joc

Miquel RibasActualitzat

El Reial Madrid ha donat un cop de timó a la Lliga. La clara victòria de l'equip blanc sobre la Reial Societat, a San Sebastià, el situa líder amb una avantatge de vuit punts sobre el segon classificat, el Sevilla, i a setze punts del Barça, setè classificat. Els entrenadors de la Reial Societat i el Reial Madrid han plantejat un partit sense treves.

L'italià Carlo Ancelotti no ha fet rotacions i ha alineat un equip molt similar al que va guanyar l'Athletic dimecres, amb les novetats de Dani Carvajal al lateral i Rodrygo per Marco Asensio. Per la seva banda, Imanol Alguacil ha tornat a l'onze de gala, després de donar descans a nous jugadors en el partit previ de la de Copa, amb les conegudes baixes de Mikel Merino y David Silva.

No hi ha hagut gols en la primera meitat, però el partit s'ha jugat a un ritme trepidant per part dels dos equips conscients dels que es jugaven. No hi ha hagut grans ocasions de gol, però els porters Courtois i Remiro han estat sòlids quan ha arribat el contrari.

El més destacat, possiblement, dels 45 minuts ha estat la lesió de Karim Benzema. El màxim golejador de la Lliga, amb 12 gols, ha deixat el camp en el minut setze per un problema als ísquios de la cama esquerra.

La segona part ha començat amb una oportunitat de Vinícius, després d'una passada de Jovic, que ha mantingut un excel·lent nivell de joc a pesar de no tenir continuïtat en l'onze inicial. En el minut 47, Vinícius ha protagonitzat una gran acció personal amb combinació de Jovic que ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. El brasiler, que està en ratxa, ha fet el seu desè gol a la Lliga.

En el minut 56 ha pujat el 0 a 2 a la sortida de un córner. Casimiro ha rematat de cap la pilota i Jovic, també de cap, s'ha llançat a buscar la pilota per marcar el 0 a 2. En el minut 86, Vinícius ha pogut marcar el tercer gol, després d'una gran cavalcada, però el porter Álex Remiro li ha refusat la pilota.